Vacature: Burgemeester van Jouw Noordzee Jaar 2

Ben jij helemaal in de ban van de Nieuwe Noordzee? Weet je wat er speelt, maar snap je ook dat de gemiddelde Nederlander hier niet mee bezig is? Vind je dit jammer en zou je dolgraag met hen in gesprek gaan? En een verbindende rol hebben tussen de al die Nieuwe Noordzee partijen en het Nederlandse publiek. Dan ben jij misschien wel de ideale nieuwe Burgemeester van Jouw Noordzee.

Achtergrond
De Burgemeester van Jouw Noordzee is een samenwerking tussen SummerLabb en ECN part of TNO. Daarnaast wordt het programma ondersteund door meerdere partijen die zich richten op de toekomst van de Noordzee. Het doel is om verschillende doelgroepen te betrekken en verbinden bij de discussie over de toekomst van de Noordzee. Een toekomst waarin we op zoek zijn naar de juiste balans tussen ecologie, energie, voedsel en recreatie. Het eerste jaar van de Burgemeester van Jouw Noordzee zit er bijna op; Mariken Betsema draagt in september het stokje over.

Als Burgemeester van Jouw Noordzee:

– Sta je met je woordje klaar als Jeroen Pauw tijdens een interview een vraag stelt waar je even het antwoord niet op weet. Met al je charme zeg je bijvoorbeeld het een goede vraag te vinden en z.s.m. uit te zoeken
– Zie je ‘ongeïnteresseerde burgers’ als een uitdaging: Hoe gaan wij het verhaal aantrekkelijker maken?
– Ben je in feite de ‘regisseur’ van de Nieuwe Noordzee. Je gaat met alle betrokken partijen in gesprek. Er zijn zoveel belangen en meningen en jij probeert overzicht te krijgen
– Volg je de jaaragenda die i.s.m. de partners van BvJN is opgesteld. Daarnaast sta je open voor losse media aanvragen
– Heb je een relevant netwerk en breid je deze maar al te graag uit

Verder komen we overeen dat:
– Jouw organisatie jou 2 dagen per maand beschikbaar stelt van september 2019 tot en met juli 2020;
– Er een onkostenvergoeding komt;
– De productie van de Burgemeester van Jouw Noordzee in handen ligt van Double 2 BV. Voor- en nabesprekingen worden door Double 2 geïnitieerd en gehouden op het kantoor in Hilversum.

Voor meer informatie ga naar www.burgemeestervanjouwnoordzee.nlof zoek telefonisch contact via 035-6714140 / 06-22770329. Je kunt reageren op deze vacature door te mailen naar kandidaat@burgemeestervanjouwnoordzee.nl.